Oznámenie: Stretnutie členov slovenskej a ukrajinskej vlády a rokovanie vlády SR

Stretnutie členov slovenskej a ukrajinskej vlády sa uskutoční vo štvrtok 11. apríla o 09.30 h v Michalovciach. Hovoriť budú o projektoch cezhraničnej spolupráce, dopravných prepojeniach a o spolupráci v oblasti energetiky. Ministri sa budú zaoberať aj obranným priemyslom, spoluprácou pri odmínovaní ukrajinských území či logistickou podporou. Jednou z hlavných tém stretnutia bude aj obnova Ukrajiny. V rámci podujatia budú ministri tiež rokovať o problematike poľnohospodárstva či školstva.

Približne o 13.30 h je naplánované spoločné tlačové vyhlásenie predsedu vlády SR Roberta Fica a predsedu vlády Ukrajiny Denysa Šmyhaľa.

Bezprostredne po skončení tlačového vyhlásenia sa v priestoroch Mestského úradu v Michalovciach uskutoční rokovanie vlády SR, program bude zverejnený na www.rokovania.gov.sk

Upozornenie: Podujatia sú prístupné len pre vopred akreditované médiá.

TASR o tom dnes informovali z tlačového a informačného oddelenia Úradu vlády SR.

Upozornenie: TASR zverejňuje vyhlásenia, stanoviská, oznámenia v pôvodnom znení, dodanom zadávateľom, bez redakčnej úpravy. Zverejňovanie vyhlásení, stanovísk a oznámení orgánov verejnej moci vykonáva TASR v zmysle § 3, ods. 5 zákona č. 385/2008 Z. z. o Tlačovej agentúre Slovenskej republiky ako službu vo verejnom záujme.